Produsul livrat nu functioneaza

Name of Complainant EMESE GERGELY
Date of ComplaintJanuary 19, 2024
Name(s) of companies complained against
Category of complaint Electronic Appliances
Permanent link of complaint Right click to copy link
Share your complaint on social media for wider reach
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Text of Complaint by EMESE GERGELY:

Azi am ridicat produsul comandat de la firma GENZ POWERN COMPANY LIMITED, STR. Constantin Ticu Dumitrescu FN ( fosta Campul Islaz), 310253 Arad, Romania. Produsul nu functioneaza, doresc sa returnez produsul si sa fiu rambursata, in valoare de 150 RON.

Image Uploaded by EMESE GERGELY:

29 thoughts on “Produsul livrat nu functioneaza

 1. Azi am ridicat produsul comandat de la firma GENZ POWERN COMPANY LIMITED, STR. Constantin Ticu Dumitrescu FN ( fosta Campul Islaz), 310253 Arad, Romania. Produsul nu functioneaza, doresc sa returnez produsul si sa fiu rambursata, in valoare de 150 RON.

 2. Buna ziua,
  Am comandat un palton, scria ZARA, dar este un produs de calitate slaba, necaptusit.
  Vreau sa fac retur, sa primesc cei 270 de lei inapoi.

 3. Eu am făcut reclamație la poliția din Arad, GLS este complice acestei firme.
  Firma din China trimite la GLS Arad pachetele și cei de la GLS le distribuie în cunoștință de cauză, să facă bani.
  Momentan nu ai unde sa faci retur.

 4. Bună ziua, mi-ati trimis un colet ce nu am comandat. Va rog sa ma contactați pt retur și recuperarea banilor. Este jenant ce ați făcut.

 5. Bună Ziua,am ridicat și eu un produs o mare țeapă.nu au nr de contact si vad ca livreaza fara probleme mai departe cu atâtea reclamați.
  Cum e posibil așa ceva?

  1. Și eu am pățit la fel și nu pot să iau legătura cu nimeni.Cine le permite să-și bată joc de oameni.Am luat țeapă 260 00.

  2. Am luat și eu țeapă Am comandat o geacă și mi au trimis pantofi. Nici nu erau macar Intr o cutie… Nu pot lua legătura cu ei…

 6. Am primit geacă comandată dar măsură nu se potrivește iar calitatea este proastă pentru cei 260 00 Ron plătiți.Mai rău este că nu poți lua legătura cu cineva.

 7. Am comandat un glucometru pentru másurarea glicemiei si am primit o masiná falsá scrie OXIMETRU si nici nu functioneazá .Vá rog frumos sá má contactati petru retur si recuperarea banilor .E jenant cá ati pácálit o multime de oameni.Fac reclamatii la OFICIUL CONCURENTEI ARAD si la ANAF BUCURESTI..

 8. Am primit azi coletul doar ca în loc de glucometru în pachet am gasit un oxiometru.Doresc sa va returnez produsul și sa primesc ceea ce am comandat și platit( glucometru noninvaziv).Dacă nu mai aveți produsul pe stoc doresc returnarea banilor pe un produs ce nu-mi este de folos.Cam multe incidente neplăcute la societatea dv.

 9. Coletu nu corespunde. Doresc cei 149 lei sa mi-i recuperez și să livrez pachetul. Doresc să vă contactez, pâna nu fac denunție la poliție.

 10. M COMANDAT UN GLUCOMETRU FARA ACE, NEINVAZIV, FARA SANGE, FARA TESTE; ASA CUM II FACEATI RECLAMA.mI ATI TRIMIS UN PRODUS AFRA ACE SI FARA ESTE, DAR ACRE FUNCTIONEAZA DOAR CU ACE SI TESTE; NU ASA CUM II FACEATIPE FACEBOOK RECLAMA; ASA UN APARAT AM IN CASA, DAR AM PRIMIT SI 50 TESTE; VA ROG SA MI TRIMITETI BANII URGENT; DACA NU, VA RECLAM LA PROTECTIA CONSUMATORULUI

 11. Am comandat blugi, dar am primit in schimb doua perechi de pantaloni din material sintetic, pe care nu-i pot folosi. Nu este ceea ce am comandat. Va rog, sa-mi restituiti banii in valoare de 199,00.
  As dori sa am un numar de telefon de la dv. ca sa va pot contacta

 12. Niste jigodii care pacalesc oamenii. Fac reclama la unele produse dar cand comanzi vine altceva. Am comandat un gulcometru fara ace si fara sange care are si rol de pulsoximetru. Am primit un simplu Pulsoximetru.

  1. Doresc returnrea obiectului și să primesc banii care i-am plătit 175lei . Aveți adresa mea la voi.

   1. Trebuia sa adaugi comentariu la ei …
    Vezi ca mi-ai raspuns mie la problema mea .
    Mai adauga un coment … SI eu am problema ..dar vad ca nu imi raspunede nimeni …
    MADE IN CHINA TOATA LUMEA ASTA !!!

 13. Da . Au inceput sa traga tepe. Platesti , inauntru sunt gunoaie si nu ai nici un nr de telefon la care sa suni ,nici email ,nimic. trebuie doar de ridicat cu verificare colet. altfel pierzi banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *