Produsul AUNLU de la firma Genz Powern Limited Arad

Name of Complainant Cinaru Marioara
Date of ComplaintJanuary 23, 2024
Name(s) of companies complained against
Category of complaint Electronic Appliances
Permanent link of complaint Right click to copy link
Share your complaint on social media for wider reach
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Text of Complaint by Cinaru Marioara:

Produsul care mi-a ajuns astăzi nu este conform cu reclama. In realitate mi-a ajuns un adaptor fara nici un cablu de conectare, care nu seamănă cu cel din reclamă, nu are cutie de ambalaj ci doar o punguța de plastic, nu are instrucțiuni de instalare, nu are garanție, nu are nimic altceva. Este mare țeapa și nu putem lua legătura cu aceasta firma ” fantoma ”
Doresc returnarea sumei de 110 lei pe care i- am achitat curierului GLS

Image Uploaded by Cinaru Marioara:

Produsul AUNLU de la firma Genz Powern Limited Arad

51 thoughts on “Produsul AUNLU de la firma Genz Powern Limited Arad

  1. Trebuie mers de urgență la poliție cu toții care suntem păgubiți cu prostia asta. Am filmat plicul din momentul deschiderii pana am aprins televizorul sa arate rezultatul. Deci sunt probe video. Va fi găsit deținătorul acestei firme într-o zi, n-o să scape. Sa stea el potolit ca o sa și-o ia rău. Haideți la poliție toți! Cu cât mai multe plângeri, cu atât mai mult cresc șansele să-l prindem pe jegu ala împuțit

    1. Da și eu sunt total dezamăgită și vreau banii înapoi pe produsul primit azi 26 ianuarie 2024!!!😡Fără date de contact, măcar un nr de telefon sau o adresa de e-mail pt o colaborare mai eficienta!!!

    2. Am fost la politie, a zis ca nu este inselaciune pentru ca am primit ceva asemanator.
      De la politie m-au trimis la opc, azi o sa merg si acolo.

      1. Dorin, politistul te-a expediat pentru ca nu a dorit sa-si faca de lucru.
        Te rog sa mergi la politie si sa depui o plangere scrisa la adresa acestei companii.
        Si eu sunt patit si voi face la fel.
        Faptul ca ai primit ceva asemanator nu inseamna ca nu e o inselaciune!
        Sunt jurist de profesie si te asigur ca e doar o eschiva.
        Toti cei pagubiti ar trebui sa depunem plangeri penale la politia din zona in care locuim.

  2. Am primit coletul azi, nu este ce am comandat.Am mai plătit 390lei pentru un binoclu de 50 lei Cum facem să recuperăm banii…

  3. Da și eu sunt total dezamăgită și vreau banii înapoi pe produsul primit azi 26 ianuarie 2024!!!😡Fără date de contact, măcar un nr de telefon sau o adresa de e-mail pt o colaborare mai eficienta!!!

  4. si eu am comandat sticu si am primit un stic gol nu este nimic pe el , o mare teapa am luat am platit 140 lei pe el , trebue rezolvat ceva la politie , nu poti sa returnez inapoi ca nu au nici o adresa sau nr de telefon , deci fratilor o mare teapa

    1. Trimite și tu mai departe adresa dacă ai comandat la Genz Powern Company Arad str. Ctin Dumitrescu –nu au un număr , doar codul locației 310253 Arad. Eu i-am reclamat la ANPC

      Răspuns

  5. Aceeași problema am intimpinat-o și eu. Am comandat o pereche se adidasi și nu este ca cea din reclama. Nu pot da de aceasta firmă pentru a returna produsul.

    1. Trimite și tu mai departe adresa dacă ai comandat la Genz Powern Company Arad str. Ctin Dumitrescu –nu au un număr , doar codul locației 310253 Arad. Eu i-am reclamat la ANPC

    1. Chibelean Cristiana 14.02.2024
      Am comandat 2 telecomenzi . Nu sunt ceea ce am comandat. Pachetul a fost desfăcut frumos, este împachetat intact. Solicit returnarea banilor.

  6. Daca, dadeam o cautare pe net poate nu luam si eu tzeapa!!! Am comandat un aparat de glicemie si am primiti o chinezarie ce nu face nimic!!!!O sa incerc sa reclam la protectia consumatorului !!!!

  7. Azi 6 febr.mia venit coletul nu cu ce am comandat /glucometruneinvaziv/am primit un glucometru de impuns degetul cu 210lei vazind atitea comentarii nu citeste nimeni de la cei care raspund din Protectia consumatorului ?pina cind vom fi pacaliti?

  8. Am comandat si eu astazi pe data de 6 februarie un aparat pentru straming tv, o mare teapa, defapt este un transmitarot de la hdmi la vga care nu face nimic. Va rugam ca cineva din comentarii sa faca o plangerea la politie sau la opc pentru ca a nu se ajunge sa fie si alte persoane pacalite de aceasta firma fantoma

  9. Solicit returnarea sumei de 230 lei .Am comandat la firma Dvs. un aparat Rocher Glucometru Neinvaziv pentru suma de 230 lei. AȘA CUM ARATĂ PE RECLAMĂ .Am primit un aparat CLASIC -PRIN ÎNȚEPĂTURĂ, de care nu am nevoie. Comanda a ajuns la 06-02-2024 care a fost akitată . În pachet am găsit ALTCEVA. Motiv pentru care REFUZ ÎNLOCUIREA , SOLICIT RETURNAREA SUMEI ACHITATE. Dacă e posibil tot prin serviciul de curierat GLS. Mulțumesc . Anghel Gheorghe -Drobeta Turnu Severin . Aștept CONFIRMAREA pe e-mail .

  10. Moldovan Irina 14 februarie 2O24 Am patit la fel ca dl Anghel Gheorghe, si am primit alt aparat , nu ca in reclama si fara test. BANII INAPOI!!!!! Astept rezolvarea problemei. Altfel veti avea a RECLAMA!!!!!-( lucrez in mass-media)

    1. Chibelean Cristiana 14.02.2024
      Am comandat 2 telecomenzi . Nu sunt ceea ce am comandat. Pachetul a fost desfăcut frumos, este împachetat intact. Solicit returnarea banilor.

      1. In loc de glucometru non invaziv la 140 lei am primit un cântar electronic de 20 lei…țepari

  11. Chibelean Cristiana 14.02.2024
    Am comandat 2 telecomenzi . Nu sunt ceea ce am comandat. Pachetul a fost desfăcut frumos, este împachetat intact. Solicit returnarea banilor.

    1. Astazi 14.03.2024, am intrat si eu in marea hora a persoanelor tepuite de aceasta firma in sensul ca am comandat un tester pentru analize de glicemie, acid uric, oxigenare, etc pe care il aveau expus pe net, dar am primit o troaca adica un aparat din cele mai primitive pentru testat glicemia pe baza de intepare. Am facut reclamatie la politie si ANPC deoarece aceasta firma nu expune (si sunt clare motivele) nici un fel de date de contact (mail sau numar de telefon). Sfatuiesc pe toti cei care au fost inselati de aceasta firma sa depuna petitie (reclamatie ) la ANPC si la politie. Aveti mai jos linkurile pentru siturile pe care puteti depune reclamatie on-line. Pentru reclamatii la politie aveti linkul urmator; https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online iar pentru reclamatii la ANPC aveti linkul urmator: https://sesizari1.anpc.ro/Inregistrare
      Va doresc succes.
      Oricum, eu daca nu reusesc in acest mod, ii chem in instanta.

  12. Se pare ca și eu ma aflu printre cei țepuiți. Astăzi, 28.03.2024, am primit coletul și tot astăzi depun plângere.

    1. Am luat și eu o rochiță, dar nu este la fel cu cea prezentată în reclamă. Sunt foarte dezamăgită și vreau banii înapoi.

  13. Am luat și eu o rochiță, dar nu este la fel cu cea prezentată în reclamă. Sunt foarte dezamăgită și vreau banii înapoi.

    1. Si eu am patit la fel, azi cand am primit rochia nu era ce am vazut in reclama , la fel as vrea banii inapoi dar am incercat azi sa sun la firma dar cred ca e o teapa mare ….

  14. Buna ziua,
    Imi puteti spune va rog care este siteul de pe care ati comandat? din comentariile tuturor clientilor inselati nu reiese siteul acestei firme. Noi suntem in aceeasi situatie cu un client care a primit produse de la aceasta firma desi nu a comandat. Care este siteul de unde se fac comenzile?

    Multumesc

  15. Pe pagina Ministerului de finanţe nu este înregistrată firma cu acest nume în judeţul Arad.
    Probabil este vorba despre o firmă înregistrată în Hong Kong care trimite marfă în România şi cineva redistribuie această marfă în numele lor.Cred că este de competenţa poliţiei economice.
    GenZ PowerN Company Limited
    Registered Office Address:open google map UNIT 08, 15/F, WITTY COMMERCIAL BUILDING, 1A-1L TUNG CHOI STREET, KOWLOON, HONG KONG

  16. Buna ziua!
    Astazi am primit si ei comanda care nu este nici pe departe cea facuta de mine.
    Din citirea comentariilor inteleg ca nu exista nicio solutie, nu ne poate ajuta nimeni.

  17. Bună ziua! Am primit o pereche de încălțăminte pe care eu nu am comandat-o, de proastă calitadte si la un preț f. mare, 139 ron.Cum pot recupera banii? Am luat coletul de la curier crezând că este o comandă a mea, către altă firmă.

  18. Cu parere rau trebuie sa spun si eu ca nu am primit ce am comandat, rochia nu este calitattea din prezentare nici modelul . As dori banii inapoi si sa o returnez dar nu gasesc nici un numar de telefon , daca am intrat pe site pe contacteaza-ne mi s-a raspuns intr-adevar dar urma sa confirm ca sunt de acord sa platesc din cont 5 dolari sau euro nu mai stiu exact ca imediat a disparut mesajul si a aparut butonul confirma …… cred ca e o mare escrocherie …imi pare rau sa spun asa , inca nu mi s-a intamplat asa ceva . Astept un raspuns…

  19. Am primit coletul azi și miau venit 2 perechi de pantofi de cea mai proasta calitate Cum îmi pot recupera bani știe cineva ce ar trebui sa fac ?

      1. Am picat și eu în plasa acestor escroci ordinari 159 de lei. Am primit o pereche de papuci de casa de maxim 50 de lei. Cu siguranță nu voi mai putea recupera nimic însă le doresc să își cumpere lumânări de acești bani sau o coroniță de flori….

  20. ATENTIE!
    ACEASTA FIRMA ESTE O MATE TEAPA,PRODUSUL PRIMIT ESTE O PORCARIE. PE PACHET E TRECUTA O ADERESA DE E-MAIL-ro@zenmasstt.com,la care am trimis nemulţumirea mea imediat si cu cerinţa de a trimite curierul( GLS) sa ridice pachetul si bani sa fie returnaţi.Nu am primit nici un răspuns,trecând aproape o luna.

  21. Organele abilitate,ar trebui să verfice acesti excroci din oficiu, pt.că sunt atâtea sesizări.Ei păcălind cumpărători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *