Produs pe care nu l-am comandat

Name of Complainant Flenchea C.
Date of ComplaintJanuary 16, 2024
Name(s) of companies complained against
Category of complaint Internet Services
Permanent link of complaint Right click to copy link
Share your complaint on social media for wider reach
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Text of Complaint by Flenchea C.:

Buna ziua,
In data de 13.01.2024 , mi-a venit un colet raburs de plata pe numele meu prin firma de curierat GLS .Mentionez ca nu comandasem nimic . Suma de ramburs a fost de 260 lei, si rog sa luati masuri in vederea restituirii sumei.
Multumesc

Image Uploaded by Flenchea C.:

Produs pe care nu l-am comandat

16 thoughts on “Produs pe care nu l-am comandat

  1. Am dat comandă de un lănțișor și mi-a ajuns alt produs și nu răspundeți nici la e-mail , cel de oamenii puteți să fiți să vă bateți joc de oameni ?? Cum pot returna un obiect ???

 1. Sunteți bataie de joc! Nu raspundeti la mesaje, emailuri nimic! E o mare problema! Si eu vreau sa returnez o comanda jalnica! Dar nimeni nu imi raspunde! Asa ceva! Bataie de joc!

 2. Buna ziua,
  Am primit un colet prin Gls și anume un set huse auto care nu seamănă cu ce am comandat,pe lângă asta nici culoarea comandata nu se regăsește în pachet.Va rog sa ma ajutați cu un retur!

 3. Și eu am comandat o rochie și mi-a venit un hanorac de plastic. Am trimis mail la adresa de pe pachet dar nu-mi fac speranțe de recuperare a banilor. Teapa!!!!

 4. Bună ziua am comandat doua doua perechi de pantaloni mia venit 1 dar nu ce am comandat cu blana fără blana cum pat returnați

 5. Niste tepari de doi lei !! am comandat o pereche de adidasi si mi au trimis niste bocanci imblaniti !! am vorbit prin mail si mi au propus rambursarea a 30% din suma fara a trimite retur produsul !! firma de kkt !! TEAPA nu comandati !!

 6. AM COMANDAT O GEANTA DE LA ACEASTA FIRMA DAR CALITATEA ESTE INDOIELNICA SI NICI CULOAREA NU E E CEA DIN PREZENTAREA DE PE FACEEBOOK. VREAU SA DAU RETUR SI NU REUSESC SA II CONTACTEZ. AM TRIMIS MAIL SI IMI TOT CE POZA CU NUMARUL COMENZII. AM TRIMIS SI NU MAI PRIMESC NICI UNRASPUNS. NU MAI FACETI COMANDA! ATENTIE! PA FACEEBOOK NU E TRECUT HK WAYS INTERNATIONAL SIBIU .

 7. Bună ziua am comandat huse auto și mi-a adus pătură bai fiți oameni că nu va las așa treabă voastră răspundeți la email

 8. Am comandat o rochiede la 169 lei si am primit doua carpe ,ca doua maieuri lungi..Mi-a venit rau cand am desfacut azi coletul.Ce fel de oameni sunteti?Sunt dezamagita total.Sa va luati lumanari la copiii vostri din banii munciti de noi.Tepari-asa stiti sa traiti ca niste lepre.

  1. Am comandat o rochie in valoare de 159 lei, nu am primit nici modelul si nici marimea dorita. Mi s-a trimis o rochie ”sorcova”,care nu se potriveste nici pentru o fetita de 10 ani. Jenant si o totala lipsa de respect pentru cei de buna credinta.

   1. Buna ziua ieri am primit coletul cu o rochie oribila pe care nu am comandat-o eu am cerut alt model si cu buzunarul drept descusut. Nu sunteti de încredere păcăliți clientii. RUSINE

 9. Niste Tepari ! comanzi ceva si primesti prostii ieftine si fara nici o legatura cu comanda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *