Θύμα απάτης μέσα από το διαδυκτιο….

Name of Complainant Δημήτριος Γιούργας
Date of ComplaintFebruary 10, 2024
Name(s) of companies complained against
Category of complaint Internet Services
Permanent link of complaint Right click to copy link
Share your complaint on social media for wider reach
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Text of Complaint by Δημήτριος Γιούργας:

Δυστυχώς είμαι θύμα απάτης διότι παρήγγειλα από το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό κατάστημα TTCN της βουλγαρίας δύο κεραίες εσωτερικού χώρου μαζί με δύο ενισχυτές και δύο τηλεκοντρόλ επίσης που στοιχίζουν στο βίντεο που δείχνουν στο διαδίκτυο συνολικά 70€ όλα μαζί ~~~~ Αυτοι όμως μου έστειλαν μόνο τις δύο κεραιούλες χωρίς τους ενισχυτές και χωρίς τα τηλεκοντρόλ και πήραν φυσικά 70€ που τα έδωσα στον κούριερ της acs χωρίς να ξέρω ότι δεν υπήρχαν όλα τα υπόλοιπα μέσα στο πακέτο μου ~~~~~ Αυτό είναι απάτη λοιπόν ~~~~~

Image Uploaded by Δημήτριος Γιούργας:

Θύμα απάτης μέσα από το διαδυκτιο….

2 thoughts on “Θύμα απάτης μέσα από το διαδυκτιο….

  1. Τη περιμένουμε από την μεγαλύτερη χώρα απάτης; Παράγγειλα ηλεκτροκόλληση βαρέου τύπου και με έστειλαν παιδικό παιχνίδι. Το κράτος της απόλυτης απάτης. Και φυσικά με την συνενοχή της ACS. Αν επέτρεπαν να ανοίξουμε την συσκευασία δεν θα την πατούσε κανείς

    1. Συμφωνώ απόλυτα. Είμαι και εγώ θύμα αντίστοιχης απάτης. Το θέμα μου είναι ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταγγείλω και την acs λόγω ότι συμμετέχουν στην απάτη. Συγκεκριμένα εγώ στην παραλαβή του δέματος είδα απευθείας ότι μου έστειλαν κάτι άσχετο από αυτό που παρήγγειλα και χωρίς καμία απόδειξη.
      Πήγα απευθείας στη acs και τους είπα το απλό…δεν δέχομαι το δέμα , παρακαλώ να γίνει επιστροφή. Τα λεφτά τα έχει ο οδηγός που τον πλήρωσα. Ενημερώστε και να γίνει δέσμευση του ποσού.
      Η απάντηση τους ήταν ότι δεν φέρουνε ευθύνη αφού έγινε η παραλαβή. Με παραπέμπουν λοιπόν σε μια άλλη μεταφορική όπου τους παραδίδει τα δέματα από το εξωτερικό την https://dpd.gr/gr/. Αυτή η εταιρία φέρει ευθύνη για τα ποσά και ….επικοινωνεί με τους απατεώνες…. Τους μεταφέρει τα ποσά….Μου έδωσαν ένα email επικοινωνίας οπου ζητάω δέσμευση του ποσού και ότι πρόκειται για απάτη. μέχρι σήμερα καμία ανταπόκριση.
      Φυσικά και η εταιρεία που έκανα την παραγγελία, άφαντοι. Ψεύτικα email & site.
      Άντε βγάλε άκρη…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *